Alla inlägg den 15 juli 2020

Av Ia Hornesjö - 15 juli 2020 08:13

Även denna dag blev helt okej och som vanligt en massa bus tillsammans med hundarna.

Skulle så gärna ha velat lägga ett spår till våra hundar och låta dem jobba lite, men med alla ormvarningar som är nu så känner jag inte ett dugg för att ta ut dem i skogen.

Har inte heller har orken att göra några nosework jobb med dem och det känns inte bra.

Men jobbar gör de ändå och verkar i alla fall nöjda med livet.

 

Att få busa är det bästa som lilla Åberlix vet och det är inte alltid de som han försöker med har samma gnista som honom, men idag så tyckte Yra att det var superkul att leka med sin son

Det blev bus på hög nivå.

Klart att detta tog hårt på Åverlix

   

Det tog ett tag innan han klarade av att koppa av så mycket att han hittade den rätta sovstilen, men sen var det skönt att bara få koppla av tills nästa lek skulle börja.




Sen blev det lite hälsning från Åsa   som fortfarande är kvar i Skåne och envisas med att vilja gå ut och kissa på natten.  Hoppas att mitt förslag hjälper till att få henne att sova.

Sen en liten hälsning från Trassla som inte vill låta bli att bita småbarnen i fötterna. Men det brukar ge med sig när det inte längre kliar så mycket i munnen och stora ben brukar vara ett bra hjälpmedel



Kollade in på SKK:s hunddata och ser att ingen av er valpköpare har gjort någon ägarregistrering  eller så är det bara SKK som ligger efter.  Tänk på att det är viktigt både med Jordbruksregistrering och SKK:s för att om olyckan skulle vara framme och hunden försvinner så vill man hitta ägaren.


Dagen fortsatte med några mindre promenader och lite övning för Åberlix att vara ensam och det fungerar ganska bra.

Så kom då kvällen och vi bänkade oss framför TV:n som vanligt. För Åberlix har det blivit en självklar sak att då är man i soffan tillsammans med husse och matte, han är så stark i sina bakben att han nu med bara ytterst lite hjälp hoppar upp i soffan själv.

När tidningen var färdigläst så la sig Åberlix som vanligt i min hörna och somnade.

Klockan 22,00 så tog Lasse ut hundarna för kvällskissning och sedan bar han upp Åberlix till vårt sovrum och hans lilla sovplats, där det som vanligt inte tog många minuter innan han somnade.

I morse vaknade jag halv sex och måste gå upp och kissa, klart att Åberlix märkte detta och ställde sig upp och ville ut, men jag tyckte att han gott kunde vänta en timme till så jag bara ignorerade honom  och han la sig då snällt och somnade om.

  Så här avslappnad är han när man sedan kollar ner i hans sovväska.

Klockan kvart i sju fick han sedan komma upp i vår säng och busade ett tag innan det var dax att gå ner i köket och börja dagen.

Vägde Åberlix i morse och han vägde då 3,6 kg.

Skulle vara roligt att veta vad syskonen vägen idag.

Idag är det onsdag och vi får se vad som händer under dagen.





 
What do you want to do ?
New mail
 
What do you want to do ?
New mail
Ovido - Quiz & Flashcards