Direktlänk till inlägg 15 augusti 2020

Lördag

Av Ia Hornesjö - 15 augusti 2020 10:32

Dagarna försvinner fort och nu är det redan tredje dagen vi är här.

Alla hundarna har funnit sig till rätta och det känns skönt att alla är samt och trängs lite i de större korgarna när de ska sova.

Tyvärr så har vi alla fem i vårt lilla sovrum och det är väl mindre bra. Men de är skönt att se att de sover bra tillsammans. Så nu när vi kommer hem så är det dax att ta bort Åberlix hage i hallen.


Steg upp strax före sex och det var jag som vaknade först, alla hundarna sov så gott ända tills jag satte fötterna på golvet för då ville alla vara med mig.

Att bara släppa ut dem så här och själv kunna gå ut och sätta sig är så ljuvligt

Alla var så tysta och snälla tills Yra helt plötsligt såg en bock stå vid vårt staket och då blev det liv i luckan. Åberlix blev jätterädd och sprang åt ett annat håll och skrek. Men det gick lika fort över.


Klockan halv 8 så stod frukosten på bordet

   


Sen var det bara för mig att ropa på de som ville äta-.

Hundarna längtar nog efter poolen, men att fylla upp den för en vecka känns inte okej för bara några dagar.

Tyvärr är det alldeles för varmt för att ta med oss hundarna när vi ska ut på något. De mår bäst av att få göra som de vill på hemmaplan, dörren står öppen och inne sprutar AC kalluft hela tiden så de som vill vara inne är det och de som försöker hitta en skuggig plats utomhus gör det.

  Lite promenader gör i alla fall jag med Åberlix, men han vill helst hem så fort som möjligt till sin flock.


Lite filmer och bilder har det blivit, men det tar alldeles för lång tid här nere  för att få in filmerna så det får bli lite bilder på vovvarna i stället från söndag till tisdagsmorgon då Åberlix helt plötsligt kom på hur man gör för att komma upp i mattes och husses säng.

   

Vatten vill hundara ha i massor och det får de genom att bada i ett lite badkar eller springa i vattenspridaren

  utflykt till Böda hamn och då fick Åberlix följa med

  morgonmålet är serverat och Yra sitter och väntar på att Per ska komma och äta

             

Utflykt till Trollskogen fick det bli igår när vi trodde att det skulle vara lite svalare, tyvärr visade det sig att det var ännu varmare denna dag.

  

Så var det tisdags morgon och alla fem hundarna var i våran säng innan vi hade hunnit upp och nu behöver inte Åberlix få hjälp längre, han klarar det själv.

  Samma sak varje kväll, alla hundarna runt oss framför TV, men lugnt är det för de flesta sover.,

Idag är det tisdag och nu är det bara två dagar kvar här nere så vi får ta tillvara dessa dagar på det bästa sättet.

Kanske blir det några bilder, det får vi se.

Ha en bra dag och tänk på värmen och hundarna







 
What do you want to do ?
New mail
 
What do you want to do ?
New mail
 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ia Hornesjö - 20 september 2020 07:53

Det händer inte så speciellt mycket just nu. Min kropp har strejkat i över en vecka och detta innebär att jag får lägga mycket åt sidan som jag verkligen vill göra. Men något som jag alltid gör är att fila lite på våra hundar och just nu är det l...

Av Ia Hornesjö - 18 september 2020 07:50


Tänk att det gått 20 veckor sedan Å kullen föddes. Började morgonen med en viktkoll och denna vecka låg den kvar på samma som förra, lite drygt 8 kg.   Vår egen lilla Åberlix som var minst i kullen och även visade sig ha ett hjärtfel växer och ...

Av Ia Hornesjö - 10 september 2020 08:09


Så har det gått ytterliggare en vecka sedan Åberlix stod på vågen. Det händer en hel del just nu med honom och det är både tappade tänder och nya som har kommit. Ganska skönt när de vassa försvinner och även bitanadet avtar. När jag satt och vä...

Av Ia Hornesjö - 6 september 2020 23:45

Så är denna helg över och det har varit full rulle hela tiden. Fredagen gick åt att handla lite och sedan blev det mest att bara vara ute och ha det skönt. Hundarna hade det bra på tomten.     Vi hade lite rester kvar sedan fredagskv...

Av Ia Hornesjö - 3 september 2020 23:30

  Så var det åter torsdag och en dag för vår lilla Åberlix som idag blir 18 veckor och 7,5 kg tung. Dagen började precis som vanligt, ute och göra sina behov, busa, leka och äta. Åberlix blir bara goare och goare för varje dag, men även mer oc...

Presentation


Yra med vår Å kull

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7 8 9
10 11 12 13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27
28
29
30
31
<<< Augusti 2020 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards