Alla inlägg den 8 juni 2020

Av Ia Hornesjö - 8 juni 2020 19:16

Så har hela måndagen försvunnit och idag har det hänt mycket

Alla valparna har fått känna av hur det är att ha ett halsband och koppel på sig och det var rätt kul tror jag att de tyckte, det var iallafall ingen som protesterade.

Det blev småsnuttar på varje valp


Sen blev det även en massa kul på gräsmattan

 


Så får det vara bra för denna dag



 
Av Ia Hornesjö - 8 juni 2020 10:06

Idag är det måndag och nya utmaningar på gång för valparna.

 

I natt har de sovit bra och vaknade som vanligt vid 5 snåret av att de var hungriga, men då får de nöja sig med en näve mat som vi bara kastar in i hagen medan husse släpper ut Yra för morgokisset.

När sedan Yra kommer in igen så blir det mat från morsan.

Idag tog jag bort den lilla kojan, visst gillar valparna att vara i den men lite väl stor plats tar den i hagen och nu måste valparna få utrymme att röra sig de tider de befinner sig där inne.

Så i morse när jag skulle städa hagen så blev det lite ommöblering.

 

Leksaker, kartonger och pallen är viktigt för deras utveckling och det är också sådana saker som de gillar.  Pallen kan jag rekommendera att köpa till sin valp, den kan man ha mycket roligt med under flera år och vår Z gillar verkligen denna och vi jobbar ofta med fjärrdirrigering på långt håll när hon befinner sig på pallen.

 

När de sedan fick komma in i sin nystädade hage så fanns det en del saker att upptäcka.  Men friheten utanför hagen är ganska stor nu och det fodras trötta hundar för att hagen ska uppskattas till fullo.


Alla är nyfikna på nya saker, men utanför hagen har de lärt sig nu att det finns ännu mer att upptäcka och det är där de helst vill befinna sig.

 

Men när jag hade avslutat denna film så tog det inte många minuter innan alla sov utslagna efter först lek i köket sedan nya saker i hagen.

       


Men det behövs bara att de ser eller hör min röst så blir det spring i benen på dem.

 

Detta var lite från vår morgon. 

 

 

 
 
 
What do you want to do ?
New mail
 
What do you want to do ?
New mail
Ovido - Quiz & Flashcards